DESIGN & LJUS GENOM OPTIK

Redan från starten av ISABEL 2005 var vi eniga om att vår design skulle vara mycket ren och enkel. Exklusiv och med fina material, fri från onödiga detaljer. Varje del i produkten har sin tydliga funktion. En speciell typ av högeffektiv, varmvit LED sitter dold i plexiglaset i samtliga modeller. Genom vår kunskap om optikens betydelse för både ljus, effekt och skönhet har vi uppnått en ljusspridning som skiljer sig från annan belysning. Optiska reflektioner, vissa ljusfenomen och själva bearbetningen i sig är vårt eget recept på unik, fin och behaglig belysning i glasklart 10 mm optiskt plexiglas! Belysning från ISABEL är effektfull och oerhört energisnål. Samtliga mönster och motiv i ISABELs dekorationsbelysning är designade av Louise Lidbrandt som tillsammans med Jan Andréasson med sin teknik och konstruktionsdesign är grundare av ISABEL.

VISION slider

ISABEL LED-belysning passar in i energimedvetna hem och i offentlig miljö. ISABEL finns representerad på receptioner, hotell, sjukhus, hälso/tandläkar-mottagningar, begravningsbyråer, försäkringsbolag, kyrkor m.m. Vår rena och enkla design uppskattas där. Men minst lika viktig är den sensationellt låga energiförbrukningen! En traditionell ISABEL-lampa eller ISABEL SPOT har en LED-förbrukning från 1 Watt!

HÅLLBARHET – HÖG KVALITET

ISABEL använder bara LED från en av de mest ledande LED-tillverkarna på världsmarknaden.  I kombination med vårt speciella sätt att applicera dessa LED uppnår vi mycket fin kvalitet med en fantastisk hållbarhet! Detta är vi stolta över och vi känner oss trygga med vårt produktsortiment då vi har fin kontroll över vår egen tillverkning på Konkretek AB i Mullsjö.

ISABEL leverantör till industrin

Sedan 2004 har vi arbetat med LED.  Detta gör att vi är ”gamla” och numera mycket erfarna inom området. Vi har de tekniska kunskaper och resurser som krävs när vi levererar mot industri. För mer info, ring oss. Tel: 0392-31010