[tribulant_slideshow gallery_id=”1″]

ISABEL SPOT WIDE – Bredstrålande spot som lyser lika fint ute som inne!

ISABEL SPOT WIDE är topmodern och stilren i sin enkla kvadratiska design. Den andas exklusivitet med sitt ljuvliga, kristallklara plexiglas och varmvita ljus. ISABEL SPOT WIDE ställbar på 1-2 Watt beroende på hur starkt man vill den ska lysa på sitt maxläge.

Vår högeffektiva Power LED har extremt lång livslängd! 3400 Kelvin och ett CRI-värde på 85-90, vilket innebär mycket god färgåtergivning! Ett behagligt fräscht ljus att vistas i.

ISABEL SPOT är enkel att montera i tak eller under skåp. Den kan skruvas direkt på panel eller gips utan värmeskydd. Den avger ingen värme och är mycket diskret och elegant. Den drivs med transformator som kan driva upp till 14 st ISABEL SPOT WIDE.

Spoten, vars lins är gjord i finaste plexiglas vilar på en vitlackad kvadratisk plåt. Den sprider ljuset mycket brett både neråt och åt sidorna. Dessa spotar blir som gnistrande smycken i ett vitt tak! Den unika konstruktionen ger maximalt ljusutbyte på den redan effektiva LEDen.

ISABEL SPOT WIDE är lätt att koppla själv med hjälp av vårt princip-schema, men har du inte kunskapen rekommenderar vi att elektriker kopplar in spotarna.

SONY DSC

ISABEL SPOT WIDE MARBODALKÖK

ISABEL SPOT WIDE SKENA i tak

SONY DSC

ISABEL SPOT PÅ SKENA KÖK BELYSNING LED

ISABEL SPOT PINGSTKYRKAN MULLSJÖ i dagsljus

BJÖRKHAGA KONF SPOT

image