FABRIKEN I MULLSJÖ

ISABEL tillverkas och saluförs på Konkretek AB i Mullsjö som ligger 3 mil nordväst om Jönköping. Konkretek AB som startades 1986, har byggt upp sin verksamhet på innovationer och avancerad teknik samt uppdrag till stora och små företag inom bla bilindustrin.

2005 togs ett nytt stort steg i företagets historia. Konkretek AB började tillverka och saluföra belysning med LED-teknik under det egna, nya varumärket ISABEL. Efter mer än ett års förberedelser och utvecklingsarbete kunde vi presentera vår helt egna, nya designprodukt på marknaden. ”Lysande mönster och effekter i plexiglas med avancerad LED-teknologi”. ISABEL Beautylight of Sweden blev offentligt och ”såg dagens ljus” genom en första helsida i en stor inredningstidning okt 2005. Då bestod ISABEL av 5 olika modeller. Idag har vi ett 40-tal och fler är under utveckling!

Det allmänna intresset för ISABEL ökar i takt med den ökande efterfrågan på väldesignad LED-belysning för inomhusmiljö. Med dagens höga energipriser uppskattas ISABELs typ av belysning extra mycket . Lampor från ISABEL kan lysa dygnet runt utan att de knappt petar på elräkningen.

FABRIKSFÖRSÄLJNING / UTSTÄLLNING

Vill du handla i vår utställning? Välkommen till ISABEL/Konkretek AB! Här kan du se hela vårt lysande produktsortiment, och vi hjälper dig att hitta belysningen du söker. Slå oss gärna en signal innan, så vi säkert är på plats!