SONY DSC

DESIGN

Redan från starten av ISABEL 2005 var vi eniga om att vår design skulle vara extremt ren och enkel. Exklusiv med fina material och fri från onödiga detaljer. Varje del i produkten har sin tydliga funktion.

En speciel typ av varmvit LED sitter dold i plexiglaset i samtliga modeller. Det är ljusreflektionerna och kanterna i det bearbetade, 10 mm tjocka plexiglaset som lyser. Belysning från ISABEL är effektfull, oerhört energisnål och har en mycket bred och jämn ljusspridning. Samtliga mönster och motiv i ISABELs dekorationsbelysning är designade av Louise Lidbrandt som tillsammans med Jan Andréasson är grundare av ISABEL.

VISION slider

ISABEL LED-belysning passar in i energimedvetna hem och i offentlig miljö. ISABEL finns representerad på receptioner, hotell, sjukhus, hälso/tandläkar-mottagningar, begravningsbyråer, försäkringsbolag, kyrkor m.m. Vår rena och enkla design uppskattas där. Men minst lika viktig är den sensationellt låga energiförbrukningen! En traditionell ISABEL-lampa eller ISABEL SPOT har en LED-förbrukning från 1 Watt!

HÖG KVALITET

ISABEL använder bara LED från en av de mest ledande LED-tillverkarna på världsmarknaden.  I kombination med vårt speciella sätt att applicera dessa LED uppnår vi mycket fin kvalitet med en fantastisk hållbarhet! Detta är vi stolta över och vi känner oss trygga med vårt produktsortiment då vi har fin kontroll över vår egen tillverkning på Konkretek AB i Mullsjö.
betaprofen, sildenafilviagra.

ISABEL leverantör till industrin

Sedan 2004 har vi arbetat med LED.  Detta gör att vi är ”gamla” och numera mycket erfarna inom området. Vi har de tekniska kunskaper och resurser som krävs när vi levererar mot industri. För mer info, ring oss. Tel: 0392-31010