ISABEL SPOT WIDE

ISABEL SPOT WIDE är modern och stilren i sin enkla kvadratiska design. Dimbar. Den utstrålar exklusivitet med sitt kristallklara plexiglas och varmvita ljus på 3400 Kelvin. Med ett CRI-värde på 85-90 har den mycket god färgåtergivning! ISABEL SPOT WIDE är ställbar på 1-2 Watt beroende på hur starkt man vill den ska lysa på sitt maxläge. Den drivs med transformator som kan driva upp till 14 st ISABEL LED SPOT.

Den högeffektiva Power LED som sitter i ISABELs samtliga produkter har extremt lång livslängd. Genom vårt unika sätt att applicera den i plexiglaset ger den ett mycket bredstrålande och behagligt ljus att vistas i. ISABEL SPOT WIDE är enkel att montera i tak eller tex under bänkskåp i kök. Den kan skruvas direkt på panel eller gips utan värmeskydd. Den avger ingen värme och är mycket diskret och elegant. Spottens  lins är gjord i högklassigt plexiglas som vilar på en vitlackad kvadratisk aluplåt. Den sprider ljuset mycket brett både neråt och åt sidorna. Dessa spotar blir som gnistrande smycken i ett vitt tak! Den unika konstruktionen ger maximalt ljusutbyte på den redan effektiva LEDen.

ISABEL SPOT WIDE gör sig oerhört bra som takfotsbelysning utomhus med sin breda ljusspridning och låga energiåtgång. ISABEL SPOT WIDE är lätt att koppla själv med hjälp av vårt princip-schema, men har du inte kunskapen rekommenderar vi att elektriker kopplar in spotarna. Samtliga ISABELs produkter tillverkas på Konkretek AB i Mullsjö, Sverige.

ISABEL SPOT WIDE MARBODALKÖK

ISABEL SPOT WIDE SKENA i tak

ISABEL SPOT PINGSTKYRKAN MULLSJÖ i dagsljus

 

våning

 

SPOT uterum 1

skena järnspis

SONY DSC

BJÖRKHAGA KONF SPOT